ÇORUM / DODURGA - Mustafa Kemal İlkokulu

15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYIMIZ

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında ; çocuklarımızın ve gençlerimizin demokrasi, millî birlik ve beraberlik, vatan sevgisi, yurt savunması ile şehitlik konularında farkındalığının artırılması,  geleceğin teminatı olan çocuklara ve öğrencilere, millî, manevi ve insani değerleri ile tarihsel ve kültürel hassasiyetleri kazandırılması, öğrencilerde ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına saygılı ve devletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş bireyler olmaları konusunda farkındalık oluşturmak amacı ile okul gazetemiz hazırlanmıştır. 15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı'nın hazırlanmasında emeği geçen sınıf öğretmenimiz Irmak ÇAKMAK'a ,müdür yardımcımız Halil İbrahim MARAŞLIOĞLU'na,okul müdürümüz Eren KÖYLÜ'ye ve gazetemize katkıda bulunan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz. Gazetemize aşağıda yer alan linkten ulaşabilirsiniz.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Öğretmenler Kurulu Toplantımız 06/02/2024 Salı günü saat 15:00 da Öğretmenler odamızda yapılacaktır.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel kurul Toplantısı 26/10/2023 Perşembe Günü okulumuz toplantı salonunda saat 15.00'da yapılacaktır. Velilerimizin toplantıya iştiraklerini bekleriz.

Tuğba İŞLER                                                    Eren KÖYLÜ

Okul Aile Birliği Başkanı                                           Okul Müdürü