ÇORUM / DODURGA - Mustafa Kemal İlkokulu

Mustafa Kemal İlkokulu

Adres
ESENTEPE MAH. ZÜBEYDE HANIM CAD. DODURGA MUSTAFA KEMAL ILKOKULU BLOK NO 1 DODURGA / ÇORUM
Vizyon
VİZYONUMUZ (Arzu edilen gelecek) • Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, en çok tercih edilen bir okul olmaktır. • Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda toplumsal değişmeyi ve kalkınmayı sağlayacak kuşaklar yetiştirerek bilgi ve becerinin toplumsal refaha dönüşmesine öncülük eden, örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası bir kurum olmaktır.
Misyon
MİSYONUMUZ; Türk Millî Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Tüm gençlerimizin; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ilgi istek ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak. Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, hür ve demokratik düşünen, bilimsel metotlarla eğitilmiş, çağdaş düşünce yapısına sahip, bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir. MUSTAFA KEMAL İLKOKULU OLARAK; • Öğrenen bir okul oluşturmak için varız. • Öğrenmeyi öğretmek için varız . • Bilimsel düşünme, araştırma becerilerini kazandırmak için varız. • Güvenli bir okul oluşturmak için varız. • Milli ve manevi değerlerimizi benimsetmek ve yayılmasına yardımcı olmak için varız. * Yüksek ahlak ve karekter sahibi yapmak için varız. • Çevremizde eğitimin niteliğini arttırmak için varız. • Eğitimde teknolojik donanım ile Öğrencilerimizi çağdaş yaşama hazırlamak için varız.
Başarılar
İlçemizde başarıları ile (SBS sınav sonuçları ve okullara öğrenci yerleşiminde) ilk sırada yer alan okulumuz ilkokul olduktan sonrada bu deneyimden faydalanarak başarılarına devam edecektir.
Kalorifer(Doğalgazlı)
İlden Geliş-Gidiş yapan öğretmenler için öğretmen servisi mevcuttur.
DODURGA
İl: 45 Km